Trout si fiii

interviu cu Iulian Padurariu, Managing Partner - Trout&Partners
In societatea de azi, sa spui adevarul a devenit un lucru mare. Poate fi neplacut, dar in anumite momente devine vital pentru bunul mers al afacerilor. Indiferent daca orgoliile unora sunt profund afectate, finalitatea este cea care conteaza si nimic mai mult. Iulian Padurariu, managing partner la Trout&Partners stie foarte bine cum sta treaba cu sinceritatea si merge chiar mai departe oferind solutii. Noua ne-a oferit un mod de a gandi si, in definitiv, istoria unui consultant de marketing aflat la un nou inceput.

IQads: De unde a pornit ideea de a lucra pe cont propriu?
Iulian Padurariu: Ideea mi-a venit cand eram angajat la Murfatlar. Lucram la ei de vreo cinci ani si am avut un job foarte bun, dar deja in ultimii doi ani principala mea lupta nu mai era de a construi branduri si de a aduce ceva nou in directia asta. Unirea castigase deja cel de-al doilea Effie si mergeau toate pe un fagas, asa ca obiectivul principal devenise acela de a ma gindi la bani. Pentru ca angajatorii promiteau marea cu sarea dar dadeau cu taraita. Avem niste bonusuri negociate dar nu se dadeau niciodata. Chestia asta a generat o stare de nemultumire din partea mea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Friends\TBWA

Why work with an agency like FRIENDS\TBWA Bucharest? DisruptionⓇAlmost everyone in the business world knows about disruption, talks about disruption or wants to try it, sooner or later. Well, it’s maybe time... vezi detalii »

Festivaluri

Sectiune



Branded


Related