O petrecere electrizanta cu Beck’s Electric Train pe ruta #525KmDeMuzica

O petrecere electrizanta cu Beck’s Electric Train pe ruta #525KmDeMuzica

Comunitatea #525KmDeMuzica anunta o calatorie neconventionala cu destinatia Bontida, Cluj, catre Electric Castle! Acesta a fost anuntul facut de catre Becks pe 17 iunie, cand, pentru o zi, Gara de Nord a devenit scena pentru simfonia electronica care prefateaza Beck’s Electric Train.

Agentia Zaga Brand implementeaza noua experienta neconventionala pentru Beck’s si schimba modul in care mergem la festivalurile de muzica. Daca pana acum planificai cu saptamani inainte momentul plecarii spre Electric Castle sau prindeai ultimul loc liber in masina prietenilor care s-au organizat din timp pentru plecarea spre Cluj, Beck’s iti arata ca se poate si altfel.

Beck’s Electric Train este varianta neconventionala de mers la Electric vara asta: pe 13 iulie, din Gara de Nord, cateva sute de tineri vor pleca in calatoria de 13 ore spre Cluj, iar timp de 525 de kilometri ii vor asculta pe Golan, Electric Brother, The Model, Silent Strike, Dan Basu, Vast Solo (Duro Disco), care pun petrecerea in miscare.

 

Comunitatea #525KmDeMuzica

#525KmDeMuzica a strans rapid comunitatea care a dus vorba mai departe. Incepand de duminica, 12 iunie, zeci de tineri cu casti verzi- amintind conceptul ce se va regasi pe tren –SILENT DISCO, au ascultat muzica si au dansat in statii si mijloace de transport in comun, promovand un party de #525KmDeMuzica.

Apoi a venit simfonia electronica din Gara de Nord, momentul culminant al unei petreceri urbane in miscare, ce a durat 6 zile, in Bucuresti.

Pe 17 iunie Zaga Brand a pus in scena pentru Beck’s, in Gara de Nord, simfonia electronica care prefateaza Beck’s Electric Train. Sub bagheta unui artist neconventional - Electric Brother - viori, viole, tobe si chitari electrice au spus povestea comunitatii #525KmDeMuzica si au comunicat ca berea Becks pregateste o noua experienta, pentru sute de tineri: un tren muzical ce pleaca pe 13 iulie cu destinatia Electric Castle, unul dintre cele mai asteptate festivaluri de muzica din aceasta vara.

 

 

Get the taste of it

Petrecerea in miscare in Beck’s Electric Train va incepe pentru cateva sute de petrecareti castigatori pe 13 iulie, odata cu plecarea trenului Beck’s din Gara de Nord, va dura 15 ore si se incheie pe 14 iulie dimineata, odata ajunsi la Bontida.

 

"Ne dorim sa oferim o experienta muzicala unica si sa transformam drumul de la Bucuresti la Bontida intr-un prilej de bucurie si distractie pentru fanii Beck’s, intr-o maniera neconventionala, specifica brandului", afirma Virginia Radu (Junior Brand ManagerBeck’s).

 

Pentru a castiga experienta muzicala a verii, fanii berii Beck’s trebuie sa introduca codurile de sub capac in contul lor de pe platforma becks.ro pana aduna 70 de puncte si pot castiga pachetul compus din: abonament pentru cele 4 zile de festival Electric Castle (14-17 iulie), bilet in trenul muzical Beck’s, pe ruta Bucuresti - Bontida, tren cu 525 de km de muzica si party cu DJ’s, food&beer si bilet de intoarcere, cu trenul, de la Bontida la Bucuresti, la finalul festivalului.

 

Echipele participante:

Din partea BECK’S:
Ecaterina Stefan, Brand Manager Premium Brands Bergenbier S.A.
Laurentiu Marin, Events Coordinator Bergenbier S.A.
Virginia Radu, Junior Brand Manager Premium Brands Bergenbier S.A.
Ioana Albu, Digital Communication Manager Bergenbier S.A.

Zaga Brand, crazy people doing pretty serious jobs
Silvia Teodorescu, Managing Director
Ana Oprea, Head of Communications, Managing Partener
Andra Anastasiu, PR Executive
George Plescan – ART Director
Sorina Comanescu – Junior ART
Dina Danila – Production Manager

Live Performance by
Cristian Stefanescu aka Electric Brother
Elena Morosanu
Ana Cristina Leonte
Solartis Quartet - condus de Sabin Penea
Austin Mitchell - chitara bas
Tavi Scurtu - baterie

Studioset
Goran Mihailov - Regizor
Sorin Baican - Producator
Radu Voinea - Andrei Oana Dop
Niki Georgiev - Editor

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Studioset

Studioset este o casa de productie si post-productie, cu sediul in Bucuresti. Compania a fost infiintata in 2007 si este formata dintr-o echipa tanara de profesionisti media care au castigat numeroase premii de-a... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related