Logo Bigger a realizat brandingul pentru "Indesata cu Seminte" si "Dospita Bavareza" de la Marathon Distribution Group

Logo Bigger a ales numele, sloganul, logotipul si package design-ul pentru 2 noi branduri de paine lansate de Marathon Distribution Group, informeaza un comunicat emis de agentie.

"'Dospita Bavareza' este o paine premium, care se adreseaza oamenilor educati, cu venituri peste medie, preocupati de sanatatea lor. Asa ca cele patru parti ale brandingului – nume, slogan, logotip si package design – au fost orientate in aceasta directie. Ca sa obtinem imaginea unei paini premium de traditie germana am creat un logo care foloseste un tip de blazon; am folosit elemente de heraldica si un font care sa ne trimita intr-un spatiu german-gothic. In ceea ce priveste package design-ul, am mers pe aceeasi idee de produs premium. Incepand cu suportul folosit, hartie, si terminand cu design-ul care imbina simbolurile heraldice cu desene facute de mana. Astfel, am reusit sa obtinem o identitate pretioasa a produsului", a declarat Matei Arnautu (Art Director, Logo Bigger).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related