Doua tricouri de Greucean pentru Adrian Preda si Calin Ionescu in cadrul editiei a treia a Petrecerii Agentiilor

Doua tricouri de Greucean pentru Adrian Preda si Calin Ionescu in cadrul editiei a treia a Petrecerii Agentiilor

Pe 15 decembrie a avut loc cea de-a treia editie a Petrecerii Agentiilor, desfasurata sub numele "ABSOLUT Blank Agencies Party". Evenimentul, organizat de Florin Ciobanu aka Colo (Kinecto) si Mihaela Bourceanu (Grey-G2), a avut loc in Tete-a-Tete Cafe din parcul Herastrau, incepand cu ora 20:30.

In cadrul evenimentului, Adrian Preda (Creative Director, MRM Worldwide) si Calin Ionescu (Creative Director, Infinit Solutions) au fost premiati cu tricouri 'Greucean' ca recunoastere a trecerii de la ATL la online.

"Predu a trecut la online si pentru asta vreau sa-i dau un premiu. Pentru Predu, un tricou de Greucean pentru ca numai un Greucean putea sa treaca de la ATL la online", a declarat Florin Ciobanu (Kinecto).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related