Mercury360 a lansat aplicatia de Facebook "Urari netraditionale"

Incepand de miercuri, 21.12.2011 si pana la sfarsitul anului, utilizatorii de Facebook pot folosi aplicatia "Urari netraditionale" lansata de Mercury360 pentru a trimite astfel de mesaje neconventionale de Craciun si Anul Nou, informeaza un comunicat emis de agentie. Utilizatorii au la dispozitie mai multe variante de mesaje traditionale pe care le pot customiza pentru a crea urari mai apropiate de realitatea noastra. Noile urari fac referire la presiunea cumparaturilor de Sarbatori, excesele culinare sau planurile pentru anul viitor.

"Aplicatia se adreseaza tuturor persoanelor pentru care mesajele de Craciun sau de Anul Nou, luate de-a valma cu copy-paste de pe internet, si-au frant sensul si au devenit impersonale sub greutatea unor noi obiceiuri de consum si comportamente de sezon. Sa urezi o netraditionala inseamna ca il cunosti pe destinatar si ca, in locul unui mesaj dat ca sa mai bifezi un nume din lista de prieteni, preferi sa cauti ceva diferit", a declarat George Lupeanu (Copywriter, Mercury360).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related