Lowe&Partners extinde divizia de BTL Lowe Vibe si il numeste pe Mircea Sebe ca BTL Director

In directia consolidarii si a extinderii divizitiei de BTL a Lowe&Partners sub denumirea Lowe Vibe, Mircea Sebe a fost numit BTL Director, informeaza un comunicat emis de GolinHarris.

"Daca in urma cu 3 ani advertiserii alegeau campanii costisitoare de comunicare in masa pentru a ajunge la consumator, acum advertiserii au inteles ca trebuie sa faca o tranzitie spre metode de promovare mai eficiente, foarte targetate. Necesitatea extinderii resurselor de BTL vine in primul rand dinspre clientii din portofoliul nostru, insa nu numai. Numirea lui Mircea si decizia de a extinde divizia Lowe Vibe ne va ajuta si sa raspundem mai bine cererilor de new business", a declarat Oana Cociasu (Managing Director, Lowe&Partners).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related