Malina Titirez este noul Client Service Director al agentiei EXACT Cercetare & Consultanta

Incepand cu luna martie 2012, Malina Titirez preia functia de Client Service Director al agentiei de cercetare si consultanta EXACT, informeaza un comunicat emis de BBDO Romania.

Cu 12 ani de experienta in domeniul cercetarii de marketing, Malina Titirez a ocupat functii de coordonare in cadrul companiilor Friesland Campina Romania (Research&Business Inteligence Manager), Ursus Breweries Research Manager), Coca-Cola Company si Coca-Cola Hellenic (Marketing Research Supervisor), in timp ce primii ani de activitate in domeniu i-a petrecut alaturi de echipa TNS-CSOP.

“In anii de multinationala pe care i-am acumulat, am avut ocazia sa lucrez cu diversi provideri de research, prin urmare cunosc foarte bine piata de research din Romania, cu tot ce inseamna aceasta. Am ales sa imi folosesc experienta in cadrul agentiei EXACT, unde am gasit o echipa profesionista, cu viteza de reactie si transparenta – calitati foarte pretioase in aceasta industrie”, spune Malina Titirez.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related