Interactions si SEAT lanseaza seatfotbal.ro

Agentia Interactions semneaza strategia de comunicare online, creatia, dezvoltarea si implementarea site-ului seatfotbal.ro, prin care parintii isi pot inscrie copiii cu varste intre 7 si 9 ani la startul finalei UEFA EUROPE LEAGUE, informeaza un comunicat emis de agentie. Proiectul va fi promovat prin Facebook Ads, Google AdWords, campanie de bannere si retelele de socializare ale Europa FM si Radio ZU.

"Ne place SEAT si ne place fotbalul. Ne bucuram ca avem sansa sa lucram pentru un proiect unde 'oferta' sustine 'comunicarea', mai ales ca este genul de eveniment cu care nu te intalnesti foarte des", a explicat Adrian Alexandrescu (Managing Partner, Interactions).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Interactions

INTERACTIONS este o agentie de comunicare interactiva si eCRM fondata in 2009. INTERACTIONS este un partener de cursa lunga: parteneriatul dintre agentie si clientii majori depaseste in media cifra de 3 ani, recordul... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related