Battle of the Six Words sau cum sa castigi inima unei ingerite cu o idee, 6 cuvinte si un design unic de tricou

Battle of the Six Words sau cum sa castigi inima unei ingerite cu o idee, 6 cuvinte si un design unic de tricou

Pasionatii de design full-time sau doar in timpul liber se pot inscrie in competitia Battle of the Six Words by AXE Excite pana pe 9 iulie, la ora 23:59, pe site-ul www.TheCreator.ro/AxeExcite.

Brieful e simplu. AXE Excite face si ingerii sa cada in ispita, dar apoi e randul creativilor sa se prezinte cum se cuvine ingeritelor seduse. Ca sa nu piarda timpul, acestia sunt invitati sa-si poarte descrierea la vedere, pe un tricou creat chiar de ei, cu un mesaj de fix 6 cuvinte.

Fiecare creatie, de fapt o mare invitatie la ispita pentru ingeritele ademenite pe pamant, trebuie inscrisa in template-ul disponibil pe site, prezentand vederea din fata si/sau din spate a tricoului.

In etapa urmatoare a competitiei, jurizarea se face astfel: in perioada 12 iulie – 2 august, lucrarile vor fi evaluate de catre un juriu de profesionisti (format din reprezentanti AXE si IQads si personalitati din domeniul designului si al publicitatii) si de catre publicul larg, prin intermediul paginii de competitie www.thecreator.ro/AxeExcite.

Nota finala va fi stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

La finalul competitiei, vor fi acordate 10 premii. Castigatorul premiului I va fi recompensat cu 4.000 RON, cel de pe locul II va primi 2.000 RON si cel de pe locul III – 1.000 RON. De asemenea, cele mai votate 10 designuri vor fi produse, autorii lor primit cate un tricou unicat cu designul sau. In plus, cei 10 castigatori isi vor vedea tricourile purtate de participantii la ADfel, evenimentul de publicitate neconventionala organizat de IQads.

In pagina competitiei (www.TheCreator.ro/AxeExcite) sunt disponibile brieful detaliat al competitiei, regulamentul si celelalte detalii legate de inscriere, precum si exemple de lucrari demonstrative. Tot aici vor fi publicate si lucrarile finaliste, pe masura ce vor fi admise in concurs.

Despre TheCreator

TheCreator.ro este platforma de creatie powered by IQads care gazduieste concursuri de user-generated content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate 12 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma, Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


SectiuneRelated