Au fost desemnati castigatorii Battle of the Six Words by AXE Excite

Au fost desemnati castigatorii Battle of the Six Words by AXE Excite

Ingeritele si-au spus cuvantul. Acestea, cu ajutorul juriului profesionistilor si al juriului publicului online, au ales care sunt cele 10 design-uri de tricouri care vor fi produse si aratate participantilor la ADfel, pe 17 august. ADfel este evenimentul de publicitate neconventionala organizat de IQads intre 13 si 19 august, la Fabrica.

Toti cei 10 vor primi cate un tricou cu designul creat de ei. Participantii cu lucrarile de pe locurile 1, 2 si 3 vor primi si premii in bani. Castigatorul locului I va primi 4.000 de lei, castigatorul locului II 2.000 de lei, iar castigatorul locului III 1.000 de lei. Puteti vedea topul complet al inscrierilor in pagina competitiei.

In topul lucrarilor finaliste s-au clasat:

I. Perseverance de Ionut Iordache

II. That is the question de Mircea Silvestru

III. Keep Calm de Gabriela Ungur

IV. >:) de Andrei Bogdan Cercel

V. Belts Hearts and Beats de Perisan Danut Florin si Irina Gogot

VI. Ready for some lovin' de Ana Matei

VII. Seductive Little Genius /RELAXED. I AM 1% INSPIRATION AND 99% AXE^PIRATION de Iulian Miereanu

VIII. The Teddy de Cristian Ganea

IX. Keep Calm - Bratu Adrian

X. Little Devil - Gabriela Ungur

Cele 128 de lucrari finaliste au fost evaluate de catre juriul profesionistilor, format din Alina Zara (Fondator si designer, Mandra Chic), Corina Bacanu (Creative Director, DDB Bucharest), Oana Davidoglu (Personal Care Marketing Manager, Unilever South Central Europe) si Tea Tomescu (Project Manager, Blue Idea) si de catre juriul publicului online, pe platforma The Creator. Nota finala a fost stabilita prin media ponderata intre media notelor acordate de catre juriul de profesionisti (60% din nota finala) si media acordata lucrarii de catre publicul larg, prin vot online (40% din nota finala).

Despre The Creator

TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 15 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma, Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related