Radu Muntean: "Vreau ca subiectele care sunt personale pentru mine sa devina personale si pentru spectator"

Radu Muntean: "Vreau ca subiectele care sunt personale pentru mine sa devina personale si pentru spectator"

Radu Muntean. La "jobul de zi" e regizor de spoturi publicitare si i-au trecut sute de reclame prin mana. Face mai ales proiecte cu personaje si poveste, nu cu elicoptere si explozii. Totusi adevarata pasiune a lui Radu Muntean ramane regia de filme si pana acum a facut vreo zece. Si scurtmetraje si lungmetraje. Cand se dedica unui proiect, nimic nu mai exista pentru el in jur. Am fost la interviu sa fur cate putin din sursele lui de inspiratie si sa le aduc inapoi in industrie.

IQads: Urmeaza sa lansezi un nou lungmetraj. Cand incepe lucrul la noul proiect?
Radu Muntean: Probabil o sa-l filmez in 2013. Procesul de pregatire si finantare a unui lungmetraj e complex. E foarte anevoios si din pacate depinde de multi factori si mai ales de concursul Centrului National al Cinematografiei, care nu se stie cand va fi, daca va fi anul acesta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related