"Atelierul de Creatie. Teatrul de Copii", proiectul semnat de Lowe&Partners, HyperActive si GolinHarris

"Atelierul de Creatie. Teatrul de Copii", proiectul semnat de Lowe&Partners, HyperActive si GolinHarris

Lowe&Partners, HyperActive si GolinHarris au realizat proiectul „Atelierul de Creatie. Teatrul de Copii" pentru promovarea Kinder Delice, informeaza un comunicat emis de GolinHarris. Campania, care s-a lansat in aprilie si s-a desfasurat pe parcursul a doua luni, a inclus o componenta BTL si una PR. Mesajul campaniei a fost promovat in comunitatile online de parinti, prin bannere si newslettere.

"Kinder Delice incurajeaza marile talente ale celor mici oricare ar fi acestea: pictura, dans, canto, teatru, modelaj. Campania propusa de Lowe&Partners sustine pozitionarea noastra, iar succesul ei deschide drumuri catre alte proiecte similare", a declarat Adriana Novac (Brand Manager Ferrero).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related