Licitatie Provident castigata de agentiile Jazz (strategie si creatie) si Mercury360 (CRM)

In urma unei licitatii desfasurate in lunile martie si aprilie la care au participat 6 agentii, contul Provident Financial Romania va fi administrat de agentiile Jazz Communication si Mercury 360, potrivit comunicatelor de presa emise de cele doua agentii. Jazz Communications va oferi servicii de consultanta strategica si creatie, in timp ce Mercury360 va gestiona actiunile de BTL, direct mailing, promotii si programe de fidelizare a clientilor si agentilor Provident.

Startul colaborarii dintre Jazz Communication si Provident Romania a fost marcat de lansarea noii platforme de comunicare "Echipa de asistenta financiara" ce cuprinde un spot TV si comunicare prin materiale de promovare offline.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Mercury360

Cu o istorie de peste 25 de ani in Romania si, in continuare independenti, full-service, suntem una dintre putinele agentii care au capabilitatile necesare pentru a deveni partener pe intreaga durata a unei campanii,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related