"Explosion" - o noua campanie ClickNet Express despre tehnologie in actiune

Viteza, actiune, tehnologie, viitor sunt elementele care definesc noul spot "Explosion", realizat in cadrul campaniei de comunicare ClickNet Express "Internet cu viteza viitorului". Campania anunta noua oferta de Internet bazat pe tehnologia ADSL, ClickNet Express, valabila pana la 30 iunie 2006, care consta in reducere de 50% la abonamentul lunar, modem si instalare gratuite.

"Atunci cand ai acces la viitor, poti sa schimbi prezentul. Iar acum iti sta in putere". Acesta este conceptul creativ care a stat la baza spotului "Explosion" si care a urmarit imbinarea celor patru elemente: viteza, actiune, tehnologie, viitor, pentru a pune mai bine in evidenta caracteristicile serviciului de Internet ClickNet Express.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related