De unde ne recrutam specialistii in marketing sau PR?

Luni 15 mai si marti 16 mai au loc la Camera de Comert si Industrie a Romaniei prezentarile echipelor finaliste de la Olimpiadele Comunicarii. Evenimentele sunt cea mai buna oportunitate atat pentru companii cat si pentru agentiile de advertising sau de PR sa ii vada la lucru pe viitorii lor angajati. Prezentarile sunt ultima etapa a concursului Olimpiadelor Comunicarii. Este momentul unei confruntari spectaculoase in care echipele finaliste isi prezinta in fata juriului si a publicului campaniile pe care le-au realizat timp de trei saptamani pentru o serie de "clienti" reali: companii, ministere sau oameni politici.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

SectiuneRelated