Schimbari la McCann Erickson Romania: un nou COO si promovari la creatie si strategie

Dupa ce Adrian Botan a preluat atributiile de VP Creative Excellence McCann Erickson CEE, de coordonarea departamentului de creatie al McCann Erickson Romania se vor ocupa Catalin Dobre si Alexandru Dumitrescu, care vor avea functiile de Executive Creative Directors, informeaza un comunicat de presa emis de agentie.

In timp ce Alexandru Dumitrescu este membru al echipei de creatie McCann Erickson Romania din 1998, Catalin Dobre si-a inceput cariera de copywriter aici in urma cu peste 7 ani, ocupand pana in prezent pozitia de Group Creative Director.

De asemenea, dupa 7 ani petrecuti in Romania, dintre care 4 ani in pozitia de Vice-Presedinte Marketing la Tnuva Romania si aproape 3 ani petrecuti in functia de Chief Operating Officer la McCann Erickson Romania, Sagit Tzur Lahav paraseste agentia pentru pozitia de Deputy CEO la McCann Erickson Israel. Reprezentantii agentiei nu au oferit informatii despre persoana care va prelua atributiile de COO sau COO interimar.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related