Lowe PR a castigat contul de comunicare Schneider Electric Romania

Incepand cu 1 aprile, Lowe PR coordoneaza operatiunile de comunicare ale companiei in sistem integrat, asigurand intreg spectrul de servicii specializate pe segmentele de business to business, business to consumer, internal communications si media relations.

"Prin specificul operatiunilor, diversitatea produselor si a publicurilor, Schneider Electric este unul dintre cele mai complexe conturi Lowe PR. Vom recurge la o strategie cross-platform si vom implementa un sistem de comunicare unitar la nivel de mesaj si de fond, dar replicabil diferentiat in functie de variabile precum brand sau target," spune Monica Botez, PR Director Lowe PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

MullenLowe

De peste 25 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se... vezi detalii »

SectiuneBranded


Related