[AdLife] Stefan Vasilachi (G2 Romania): Colectionez momente jenante si bilete de la transportul public, nu conteaza tara sau orasul

[AdLife] Stefan Vasilachi (G2 Romania): Colectionez momente jenante si bilete de la transportul public, nu conteaza tara sau orasul

Stefan (Fane) Vasilachi s-a nascut la Chisinau si a venit in Romania pentru studii. A absolvit liceul de arte plastice Nicolae Tonitza si Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, apoi a pasit pe caile nedormite ale publicitatii. Intai la McCann Erickson, apoi la Leo Burnett, Grey, GMP Advertising si, de la sfarsitul anului trecut, inapoi la G2 Romania, unde este Head of Art. Vedeti in continuare care sunt momentele de care isi aminteste cu bucurie si campaniile de la care incep conversatiile aprinse.

Desenez de la 3-4 ani, dar am trecut la categoria de profesionisti la 9 ani, cand m-a inscris o matusa la cercul de desen.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

Sectiune



Branded


Related