[AdLife] Stefan Vasilachi (G2 Romania): Colectionez momente jenante si bilete de la transportul public, nu conteaza tara sau orasul

[AdLife] Stefan Vasilachi (G2 Romania): Colectionez momente jenante si bilete de la transportul public, nu conteaza tara sau orasul

Stefan (Fane) Vasilachi s-a nascut la Chisinau si a venit in Romania pentru studii. A absolvit liceul de arte plastice Nicolae Tonitza si Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti, apoi a pasit pe caile nedormite ale publicitatii. Intai la McCann Erickson, apoi la Leo Burnett, Grey, GMP Advertising si, de la sfarsitul anului trecut, inapoi la G2 Romania, unde este Head of Art. Vedeti in continuare care sunt momentele de care isi aminteste cu bucurie si campaniile de la care incep conversatiile aprinse.

Desenez de la 3-4 ani, dar am trecut la categoria de profesionisti la 9 ani, cand m-a inscris o matusa la cercul de desen.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Dosare editoriale

Pozitii

SectiuneRelated