Stefan Vasilachi, director de creatie GMP Advertising

Art director, creativ, expat si actor, Stefan Vasilachi este noul Director de Creatie al GMP Advertising. Fane, cum ii spun prietenii, vine de la Grey Worldwide Romania, unde a ocupat aproape doi ani functia de Associate Creative Director.

Fane are 30 de ani si s-a nascut la Chisinau. A venit in Rominia pentru studii. Si a ramas pentru publicitate si premii. A absolvit liceul de arte plastice Nicolae Tonitza si Universitatea de arte plastice Nicolae Grigorescu. A inceput publicitatea la McCann, unde a dormit pe canapelele din creatie vreo doi ani, dupa cum povesteste, timp in care au venit si primele premii la Ad'Or. A continuat la Leo Burnett, cu publicitatea si cu premiile, pret de trei ani. A urmat Grey.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


VML

VMLY&R a preluat FRACTAL Communications, agentia locala parte din WPP, si se alatura  VMLY&R Commerce pentru a oferi brandurilor o experienta conectata.  Preluarea agentiei locale de catre... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related