Stefan Vasilachi, director de creatie GMP Advertising

Art director, creativ, expat si actor, Stefan Vasilachi este noul Director de Creatie al GMP Advertising. Fane, cum ii spun prietenii, vine de la Grey Worldwide Romania, unde a ocupat aproape doi ani functia de Associate Creative Director.

Fane are 30 de ani si s-a nascut la Chisinau. A venit in Rominia pentru studii. Si a ramas pentru publicitate si premii. A absolvit liceul de arte plastice Nicolae Tonitza si Universitatea de arte plastice Nicolae Grigorescu. A inceput publicitatea la McCann, unde a dormit pe canapelele din creatie vreo doi ani, dupa cum povesteste, timp in care au venit si primele premii la Ad'Or. A continuat la Leo Burnett, cu publicitatea si cu premiile, pret de trei ani. A urmat Grey.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

SectiuneRelated