[Noaptea Agentiilor] Undercover prin Gradina Genderless de la HIPPOS

[Noaptea Agentiilor] Undercover prin Gradina Genderless de la HIPPOS

Ca tot va ziceam ieri de cateva secrete ascunse prin agentii, noaptea trecuta am ales sa merg undercover prin agentii fara sa trambitez in gura mare "alo, a venit IQads-u!". Parte din strategie era si folosirea unei camere total neprofesioniste care nici macar sa nu dea aparenta unei intentii fotografice. Intamplarea face sa detin fix asa ceva - una dintre primele camere foto digitale, muncita si carata prin nisipuri, avioane si suficiente aventuri cat sa-i fie lene sa mai focalizeze si la un eveniment de publicitari.*

*meh, puteam sa imi cer scuze publice pentru calitatea fotografiilor, dar am ales sa va zic o vrajeala.

Recunosc ca in 2012 m-a entuziasmat foarte tare petrecerea de la HIPPOS, asa ca anul asta am zis ca trebuie sa ajung iar la ei. I-am pus chiar in capatul listei. Am ramas putin dezamagita de lipsa terasei de la etaj, dar mi-a placut din nou conceptul. Desi nu la fel de puternic ca moustache party-ul de anul trecut, Genderless Garden a avut totusi cateva puncte care m-au facut sa ma opresc si sa zic "uau".

Baietii astia stiu sa dea o petrecere dincolo de cliseul "loc cu muzica si bautura". O mare parte din nebunie e adusa si de Martin Balint, Creative Director-ul agentiei, care a studiat la Academia de Arta din Venetia si a expus in Venetia si Viena. In hol am dat peste o instalatie flashy cu lumini orbitoare si halucinante care pareau sa te avertizeze ca urmeaza sa ti se intample ceva. In sala de sedinte, unde anul trecut ne-am uitat la desene animate vintage in timp ce eram "gazati", ne asteptau acum cateva pasari ce stateau in colivii in jurul unei mese. Iar pe masa era o proiectie cu farfurii si cani, despre care am auzit ca se filmase chiar in bucataria agentiei. Daca n-ati ajuns, cautati-le in galeria inspectata de mine si camera mea natanga.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related