Ce secrete interne puteti descoperi in seara asta la Noaptea Agentiilor

Ce secrete interne puteti descoperi in seara asta la Noaptea Agentiilor

Senzational, dar editia asta a Noptii Agentiilor are sanse mari sa fie una calda si fara ploaie, spre deosebire de ultimele doua. Daca in serile friguroase si ploioase agentiile nu scapau totusi fara musafiri dornici sa le bea berea si sa le asculte povestile, nici nu vreau sa ma gandesc ce se va intampla in seara asta minunata de primavara. Stiu ca tie si prietenilor tai va e destul de greu sa decideti unde sa mergeti, mai ales ca stiti un om si acolo si acolo, iar dincolo se anunta o petrecere tare. Noi am aflat cateva secrete interne ale catorva agentii participante de la personalul care nu lucreaza intotodeauna pe brief, dar care stie tot ce misca. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Suntem o agentie full service, parte a grupului WPP, care functioneaza pe piata romaneasca din 1992. Prietenii mai vechi ne stiu dupa numele anterioare (Grey, respectiv G2). Din iunie 2013 a luat nastere un nou grup... vezi detalii »

Kubis Interactive

Kubis Interactive este una dintre cele mai mari agentii de digital de pe piata din Romania si ofera solutii de marketing online adaptate nevoilor clientului. De la campanii de consumer engagement pana la productie si... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

SectiuneRelated