Infinit Solutions Agency prezinta filozofia Tradigital, ca partener la INTERACT BARCELONA 2013

Infinit Solutions Agency prezinta filozofia Tradigital, ca partener la INTERACT BARCELONA 2013

Infinit Solutions Agency este partener al evenimentului INTERACT BARCELONA 2013, ce se va desfasura in perioada 23-24 mai, potrivit informatiilor oferite de Alex Cernatescu, CEO si Head of Strategy al agentiei. Reprezentantii agentiei sustin ca un astfel de parteneriat initiat de o agentie independenta este o premiera pentru piata locala, dar si pentru Europa de Est.

Agentia va avea propria sala de prezentari denumita Infinit Solutions Agency Room, iar tema generala de discutie va fi "Tradigital™ - The new breed of 'e-consumer' adapted advertising philosophy that works".

"Ca speaker vreau sa prezint in primul rand la nivel global filozofia noastra de Tradigital™, cateva dintre case study-urile noastre de succes si, bineinteles, felul in care vedem noi la Infinit viitorul publicitatii digitale si al publicitatii in general. Vrem sa aratam ca inovatia este prezenta in agentiile independente din belsug si ca si noi, romanii, avem foarte multe de spus la nivel de industrie globala de digital advertising. Al doilea motiv este unul personal – Suntem o agentie 100% romaneasca, mergem acolo ca si romani si suntem foarte mandri de acest lucru!", spune Alex Cernatescu.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Infinit Agency

Infinit este o agenţie full service cu digitalul la bază și care oferă servicii la cheie de la consultanță, analiză de business și transformare digitală până la strategie, project management, servicii de... vezi detalii »

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related