Reprezentanti din industria de gaming vin la ICEEfest saptamana viitoare

Reprezentanti din industria de gaming vin la ICEEfest saptamana viitoare

Pe langa mari companii si branduri ale Internetului - Google, Facebook, Yahoo, Microsoft, Skype, Youtube etc. - si agentii digitale cunoscute in toata lumea, ICEEfest aduce la Bucuresti, in cea de-a doua zi a evenimentului, o parte din lumea spectaculoasa a jocurilor, muzicii si a aplicatiilor pentru mobil, anunta un comunicat emis de ThinkDigital.

Cu peste 300 de milioane de jucatori inregistrati in cele peste 20 de "lumi" online, Gameforge este una dintre marile companii din industria de gaming prezente anul acesta, la ICEEfest. Cunoscuta pentru jocuri precum AION, Metin 2 sau RaiderZ, compania este reprezentata de Carsten van Husen (CEO, Gameforge), care va vorbi despre cum poti ajunge de la zero in topul jocurilor multiplayer online.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este un digital media powerhouse cu sediul central la Bucuresti si reprezentanti in mai multe tari din regiune, care opereaza 3 linii principale de business: 1. Sales House/Adnetwork: Monetizeaza in... vezi detalii »

Companii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related