Despre human experience planning la poalele Tampei

Despre human experience planning la poalele Tampei

Se inchide usa aulei Sergiu T. Chiriacescu din cadrul Universitatii Transilvania. Alexandra Iavorschi isi pregateste prezentarea in timp ce studentii asculta ultimele cuvinte din discursul de deschidere al decanului Silviu Coposescu. Alexandra este Managing Director al Starcom MediaVest Group si a venit sa le vorbeasca studentilor despre human kind,  filosofia lui Leo Burnett, care scria ca toate executiile create pentru branduri sunt create cu un scop uman. Asa incepe prima zi a Scolii Starcom, organizata de facultatea de  Facultatea de Sociologie si Comunicare a Universitatii Transilvania.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune

DictionarRelated