Incursiune in mintile consumatorilor, in cautarea insight-ului

Incursiune in mintile consumatorilor, in cautarea insight-ului

Incepe a doua zi a scolii de comunicare Starcom, o serie de training-uri destinate studentilor organizate de Facultatea de Sociologie si Comunicare a Universitatii Transilvania si Starcom MediaVest Group. Rodica Mihalache (Head of Consumer & Business Insights, Starcom MediaVest Group) le vorbeste participantilor despre tehnicile pe care un researcher le poate aplica pe teren pentru a simplifica concluziile despre publicul observat, pentru a separa observatiile gresite de cele corecte si pentru a gasi insight-uri de consumator exacte.

Rodica incepe prin a le spune studentilor ca majoritatea brief-urilor targeteaza femei cu varste cuprinse intre 18 si 44 de ani, cu venit superior si educatie peste medie. Cu alte cuvinte, fiica si mama sunt puse in aceeasi categorie. Informatiile obtinute din cercetarea cantitativa ajuta la conturarea segmentului, dar e necesara o cercetare calitativa pentru a gasi trasaturilor segmentului.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related