Si azi, ADfel 2013 e noul litoral

Si azi, ADfel 2013 e noul litoral

Ieri a fost joi, o joi libera pentru toata lumea, sarbatoare nationala, o zi numai buna de unit cu vineri si sambata si duminica si organizat un mini-concediu, la munte sau la mare sau la vreun aqua park cu animatoare pe boxe. Cand credeam ca tot Bucurestiul o sa migreze spre autostrada, am ajuns la ADfel ca sa ni se demonstreze contrariul. Terasa de la Fabrica a fost plina, Clabucel de la Dero a facut spuma, a spalat tricouri si s-a pozat cu oamenii, La Festa a usurat prieteniile dintre necunoscuti intr-o cabina sexy, unde s-a intamplat Courage a trois, Opel ADAM a primit multe like-uri si a dat la schimb multe fotografii faine, Desperados ne-a ciufulit parul wild, iar Grand Spoof si-a anuntat castigatorii editiei 2013. Si noi care ziceam ca nu avem ce face in Bucuresti in zilele libere!

Si daca si azi, vineri, 16 august aveti liber pe seara, trebuie sa stiti ca ADfel e noul litoral. Deci nu trebuie sa plecati departe, numai pana pe 11 iunie nr. 50, la Fabrica, unde vi se pregatesc mega surprize, ca la mare.

Cum intram pe terasa o sa facem iar baie cu spuma lui Clabucel, iar Dero o sa ne ia frumos tricourile, o sa le bage in masina de spalat si o sa ni le dea inapoi curate si improspatate. Stati linistiti ca nu ne lasa la bustul gol, ne ofera alte tricouri in schimb, haioase, pe care nu o sa vrem sa ni le mai dam jos. Intre timp mai stam si la pozat langa Clabucel, ca e prietenos si pus pe glume. Si uite ce pufos e! (o sa-si faca aparitia pe la ora 19 si nu mai pleaca pana la 11 noaptea).

Cand trecem de spuma, ne asezam la masa, ne deschidem mintea si scanam rapid QR-code-ul La Festa 3 in 1 ca sa ajungem si noi in cabina Courage a trois, direct in pat cu alti doi necunoscuti. Legam prietenii, ne prostim si facem poze. De la 6 seara pana spre miezul noptii.

Azi o sa fie si plin de iubire la ADfel, caci Tomi vine sa-si demonstreze afectiunea fata de romani cu sase opere de arta reprezentand edificii romanesti pictate cu… ketchup. Da, o sa facem ketchup art, caci un artist vizual o sa picteze alte doua tablouri la fata locului, ca sa ne arate cum sta treaba, de la 8 seara.

Tot azi ne facem provizii si un plan de explorare a orasului pe bicicleta. Ne ajuta TUC, care ne da biscuiti deliciosi si ne tuneaza bicicletele, cu ajutorul unui artist care o sa personalizeze biclele de pe terasa de la Fabrica. De la 6 pana la 12 noaptea.

Desperados ramane si el cu noi si da startul unui party wild, cu bere, tequila, muzica, urcat pe boxe si dansat ca si cum nimeni nu se uita. Desperados dedica ziua de azi celor care traiesc din petrecere in petrecere. Incepem pe la 19 si nu mai terminam pana la miezul noptii.

Petrom e si el cu noi azi si ne pune la incercare cu o noua editie a quiz-ului despre performanta. Vedeti aici cum a fost in prima seara si pregatiti-va sa castigati vouchere de 100 de lei ca sa va cinstiti prietenii. Puteti sa va antrenati cu Meniul Performantei.

 

Terasa digitala Orange ramane acolo unde o stiti, pe acoperis, cu norisori magici, relaxare, free wi-fi si privelisti minunate.

Si daca va plac spot-urile cu pisici, catei, copii si alte fiinte adorabile, de la 22 incepem Proiectiile ADfel, cu cele mai dragalase reclame ever! De neratat! Ma repet, dar ADfel e noua Vama Veche. Sau Navodari sau Aqua Park. Ce vreti voi!

ADfel este organizat de IQads si are loc pe terasa Fabrica (str. 11 Iunie, nr. 50, Bucuresti), intre 12 si 18 august. Programul incepe in fiecare seara, la ora 18.00, iar intrarea este libera. Pe Facebook.com/IQads si pe IQads vor fi prezentate detalii despre programul fiecarei seri din cadrul evenimentului.

Puteti rasfoi suplimentul ADfel 2013, ca sa cititi despre activari neconventionale si sa aflati programul complet al evenimentului.

Partenerii media ai evenimentului sunt Metropotam, 24-FUN, Orasul Meu, 220.ro, Tataia, All Hollow, VICE, HipMag.ro, Times New Roman, Catavencii, Revista de Povestiri, Mixtopia, Realitatea.net, The Institute, SUB25, Money, BestJobs, The Chronicle si Radio Guerrilla. ADfel este organizat cu sprijinul Euromedia, Trade Media, 360Revolution, Carturesti, Elevate, MVcom si AdProduction.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related