Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de IT&C si Electro Retail in online in septembrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de IT&C si Electro Retail in online in septembrie 2013

Sectorul IT&C a generat in luna septembrie a acestui an peste 100.000 de aparitii in social media, cu aproape 30% mai mult ca in luna august, si un viewership de aproape 200 de milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut, fata de luna august, cu peste 25% pe retelele sociale, cu aproape 55% in presa online si cu 20% pe bloguri & forumuri. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de IT&C in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele utilizate, este condus in luna septembrie de catre Apple, Samsung si Nokia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related