Platforma destinata promovarii Toyota Hybrid, dezvoltata de Kubis Interactive

Platforma destinata promovarii Toyota Hybrid, dezvoltata de Kubis Interactive

Kubis Interactive a dezvoltat platforma de educare dedicata gamei Toyota Hybrid – www.toyotahsd.ro, informeaza un comunicat emis de agentie. Prin intermediul website-ului, Toyota isi propune sa informeze publicul cu privire la avantajele tehnologiei hibride.

Astfel, website-ul, construit punand accent pe ilustratie, animatie si continut foto/video, a devenit principalul mediu de educare a publicului.

"Noul nostru site este mai mult decat un tool de promovare, este un hub de informatii, unic in lume, pentru tehnologia Toyota Hybrid, prezentata intr-o maniera foarte prietenoasa, predominant vizuala, cu un design foarte fresh! Ne era foarte necesar si este rolul nostru, ca brand ce a inventat aceasta tehnologie a viitorului, sa o explicam, impreuna cu toate atuurile ei. Echipa Kubis a fost cea care a dat viata acestui proiect frumos si le sunt recunoscatoare pentru energia nelimitata pe care au pus-o la bataie si pentru curiozitatea lor. Colegii de la Kubis cred la fel de mult ca si noi in hibridele Toyota, de aceea am lucrat atat de bine impreuna!", a declarat Irina Izota (Senior Brand Manager, Toyota Romania).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Kubis

KUBIS is a creative agency led by curiosity. Vigilant and open-minded, we feed our minds with science and our hearts with fiction. We like to go bold, we want to go big, and we like to go first. Our ideas are... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

SectiuneBranded


Related