Saatchi & Saatchi a lansat campania "Ra-bla-bla-bla" pentru Toyota

Saatchi & Saatchi a lansat campania "Ra-bla-bla-bla" pentru Toyota

Saatchi & Saatchi au lansat pe 11 aprilie cea mai recenta campanie dedicata brandului Toyota pentru promovarea ofertelor din cadrul Programului RABLA 2011, informeaza un comunicat emis de Toyota Romania.

Campania se materializeaza atat sub forma unor spoturi TV (Auris – Rablabla, Yaris – Rablabla), cat si a unor spoturi radio (Auris - Rablabla, Yaris - Rablabla) si sub forma unor executii print. Componenta online implementata de catre Kubis Interactive este vizibila sub forma unei campanii de bannere si a unei viitoare activari pe Facebook.

Orice brief inseamna o noua provocare, o noua furtuna de idei si in final o intreaga mobilizare de forte. Prin campania Toyota am dorit din nou sa iesim din tipare si sa mergem importiva curentului imbracand intr-o forma originala mesajul de vanzari. Suntem convinsi ca amuzantul Rablablabla va castiga simpatia si validarea publicului si va trimite oamenii la showroom pentru a vedea exact ce nu e Rablablabla", au declarat reprezentantii departamentului de creatie al Saatchi&Saatchi.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Saga Film

Una dintre cele mai importante companii romanesti de productie de reclame TV si film, cu o istorie de doua decenii: din 2000 pana in prezent, am produs peste 2000 de reclame si 15 filme de lung metraj sau scurt... vezi detalii »

Kubis

Kubis is an integrated communication agency, digitally led, performance driven. Half geek, half creative. We produce content into the right consumer context. A context shaped more and more by technology which... vezi detalii »

Branduri

SectiuneBranded


Related