Eliza Rogalski despre rolul de strateg in emisiunea TVR "Pretuieste Viata", gazduita de Andreea Marin

Eliza Rogalski despre rolul de strateg in emisiunea TVR "Pretuieste Viata", gazduita de Andreea Marin

Recent, Andreea Marin s-a intors la TVR cu o noua emisiune – "Pretuieste Viata", unde prezinta povestile unor oameni obisnuiti si a dificultatilor pe care invata sa le depaseasca. Din echipa prezenta pe platourile de filmare alaturi de Andreea Marin fac parte Dana Barbu (Jurist si mediator), Sorin Dutoiu (Celebrity PR), Ramona Lacatus (lifecoach), Sorin Paun (Medic chirurg). Acestor roluri li se adauga si cel de strateg, indeplinit de Eliza Rogalski (Founding Partner, Rogalski Damaschin Public Relations).

Eliza este puntea de legatura intre echipa de productie si companiile, brandurile sau antreprenorii care ar putea oferi ajutoare financiare oamenilor pe care emisiunea ii aduce in prim-plan. In cele ce urmeaza ne povesteste despre rolul ei in emisiune, ce anume o motiveaza si care sunt cele mai dificile lucruri cand vine vorba de a-si indeplini sarcinile in calitate de strateg.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune


Comentarii

Gheorghe Nitulica
acum 10 ani
da as dori un cmentaru, fiul meu sa casatorit acum 5ani, si au si o fetita de 4 ani si jumatate si sau despartit pe motivul ca el sa inbolnavit,, a facut o operatie de splina,si a intrat n depresie, si acum e pensionar pe caz de boala,si sotiea lui a divortat,, si neam construit o casa , dar cu bani mei ca meam vandut ap, si leam dat bani si au costruit o casa si acum asteptam partajul,, a vrea sa stiu, oare cum se va termina acest proces de partaj,,
Gheorghe Nitulica
acum 10 ani
da am trimis comentaru..


Branded


Related