Eliza Rogalski jurizeaza la Golden Hammer, la categoria PR

A XXIV-a editie a Festivalul International de Publicitate Golden Hammer” va avea loc intre 6 si 7 iunie 2013 la Riga, in Letonia. Din juriul de la categoria PR face parte si Eliza Rogalski (Founding Partner, Rogalski Grigoriu Public Relations), care va alege alaturi de ceilalti membri ai juriului cele mai bune campanii de PR ale ultimului an, arata un comunicat emis de agentie.

Golden Hammer va include si o expozitie a printurilor participante la festival, dar si o serie de seminarii sustinute de personalitati din industria de comunicare europeana. Eliza Rogalski se va numara printre speakeri, cu o prezentare intitulata Profit with a Purpose” care vorbeste despre diferentierea brandurilor prin idealuri ce schimba in bine viata oamenilor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

SectiuneRelated