A 12-a editie Zilele Biz are loc intre 11 si 15 noiembrie

A 12-a editie Zilele Biz are loc intre 11 si 15 noiembrie

A 12-a editie a Zilelor Biz analizeaza timp de 5 zile tendintele in cinci domenii cheie: Antreprenoriat, Inovatie, Management, CSR si Media & Marketing. Conferintele au loc intre 11 si 15 noiembrie, la Hotel Howard Johnson din Bucuresti.

In cadrul Zilelor Biz vor fi expuse 3 studii de piata realizate de Unlock Market Research, Hay Group Romania si Ipsos Research despre Excelenta in antreprenoriat, Best Companies for Leaders si Cele mai inovatoare branduri.

Vor fi prezentate peste 10 modele de afaceri inovative, ca platforma Glazeon a lui Denis Todirica, serviciul de monitorizare oferit de UberVu lansat de Vladimir Oane, compania de jocuri online MavenHut condusa de Bobby Voicu si aplicatia de muzica Zonga, lansata de Sergiu Biris. Alte afaceri ne duc in zona de background screening prin MindIT, spatiu de co-working Bucharest Hub, centrul de sporturi extreme TNT Brothers.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related