Saatchi & Saatchi a castigat 5 trofee la London International Awards pentru "Days of Hope"

Saatchi & Saatchi a castigat 5 trofee la London International Awards pentru "Days of Hope"

Saatchi & Saatchi a obtinut la London International Awards cinci premii pentru campania "Days of Hope", care are la baza ideea creativa a Saatchi & Saatchi Berlin si a fost implementata pentru prima data in Romania pentru organizatia Samusocial. Campania a fost sustinuta de Saatchi & Saatchi PR si Newcast, divizie a Zenith Media Romania. Din totalul trofeelor castigate, trei sunt de aur si doua de argint, arata un comunicat emis de agentie.

Campania a fost premiata la categoriile Integration (Silver), Non Traditional – Branded Content (Gold), Non Traditional - Guerilla Marketing (Gold), Non Traditional - Live Events – Beyond Advertising (Gold) si Innovative Use of TV/ Cinema/ Online Film (Silver).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Cheil Centrade

Centrade | Cheil este una dintre cele mai mari companii de comunicare din Romania si HUB regional Sud Estul Europei (10 piete). Ca agentie integrata, Centrade | Cheil are capabilitati de coordonare la nivel de... vezi detalii »

Zenith

Zenith este The ROI Agency. Printr-o combinatie unica de date, tehnologie si specialisti in domeniu, facem fata chiar si celor mai complexe provocari si contribuim activ la cresterea business-urilor clientilor... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related