Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Snacks si Dulciuri in online in octombrie 2013

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Snacks si Dulciuri in online in octombrie 2013

Sectorul Snacks a generat in luna octombrie a acestui an peste 600 de aparitii in online, cu 16% mai multe ca in luna precedenta, si un viewership de aproape 1,5 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut fata de luna septembrie cu peste 70% in presa online, cu 16% pe bloguri & forumuri si cu 13% pe retelele sociale. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Snacks in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna octombrie de Chio Chips, KRAX si Lay’s.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related