[UPDATE] Jazz semneaza campania TV “Donator de viitor” pentru World Vision

[UPDATE] Jazz semneaza campania TV “Donator de viitor” pentru World Vision

[UPDATE] World Vision a ales sa lucreze cu agentia Jazz pentru dezvoltarea campaniei TV de promovare a programului de dezvoltare comunitara in urma unui pitch desfasurat anul trecut, informeaza un comunicat din partea agentiei.

Scopul campaniei “Donator de viitor”, dezvoltata initial de o alta agentie, este de a convinge cat mai multi romani sa devina donatori pentru a sustine un copil dintr-o zona defavorizata din Dolj. Suma lunara pe care cei care doresc sa se implice trebuie sa o doneze este de 68 de lei, iar donatorii au posibilitatea de a tine legatura cu copii pe care ii sponsorizeaza si chiar sa ii viziteze pentru a se asigura de progresul acestuia.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Next Advertising

Suntem o agentie de publicitate independenta full-service, oferind consultanta de marketing, creatie, media, productie si BTL. Facem tot ce face orice multinationala, doar ca nu exista Next New York care sa ne... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneBranded


Related