S-a lansat AdKafe, agentie cu meniu de marketing online

S-a lansat AdKafe, agentie cu meniu de marketing online

Fondata de Sabina Petrescu, specialist in marketing si comunicare online, si Alex Nicolescu, specialist in web-design, digital project management, la sfarsitul anului 2013, noua agentie AdKafe isi propune sa ofere servicii de promovare in spatiul online pentru business-uri mici si mijlocii.

Agentia ofera servicii precum campanii in Social Media, consultanta si creare strategie online, web design, e-mail marketing, raportare si analiza prin Google Analytics sau administrare AdWords.

Cu experienta in marketing online, project management si design, cei doi fondatori se adreseaza clientilor mai mici care tin la imaginea lor online si vor sa o dezvolte.

"La acest moment, AdKafe este un start-up care propune o abordare mai relaxata si mai prietenoasa a comunicarii cu clientii. De aici si conceptul de cafenea. Pe langa implementarea diferitelor campanii, ne bazam si pe o componenta importanta de consultanta, o explicare pe limba tuturor a conceptelor cheie ale promovarii online. Venim cu solutii pentru clientii mici si mijlocii, care isi doresc o comunicare sincera si deschisa cu specialisti in online, la preturi accesibile”, a declarat pentru IQads Sabina Petrescu.

Momentan, AdKafe este un proiect secundar pentru cei doi fondatori, care vor insa ca in viitor sa isi dedice intreaga activitate acestuia.

Sabina Petrescu a fost Online Marketing Manager pentru Honeycomb.ro si Fashionup.ro, Project manager 121.ro si Project Coordinator IBP Publishing&Conferences.

Alex Nicolescu este Project Manager la Digital Star si Web Editor pentru revista Clipa. A mai lucrat ca Project Manager pentru Metromind si Pharo Strategy, a fost Graphic Designer pentru Fashionup.ro, Marketing&PR Manager pentru e-price.ro si Marketing Manager la UP Shop.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related