Elie Haddad (SENIORHYPER si Dream Dealers): In muzica, la fel ca in publicitate, trebuie sa-ti vinzi ideile

Elie Haddad (SENIORHYPER si Dream Dealers): In muzica, la fel ca in publicitate, trebuie sa-ti vinzi ideile

Pentru Noaptea Agentiilor, grupul Lowe & Partners si-a pus la treaba toti publicitarii talentati. Printre ei se numara si Elie Hadaad, in timpul programului Art Director la SENIORHYPER, iar dupa program vocal al trupei Dream Dealers. Inainte de concertul de asta seara, i-am pus lui Elie cateva intrebari despre pasiunile lui, muzica si publicitatea.

IQads: Despre ce canta Dream Dealers? Cum e muzica voastra?
Elie Haddad: Dream Dealers are o abordare privilegiata in ceea ce priveste muzica. Lipsa constrangerilor de orice fel (financiare, producatori etc.) ofera suportul ideal pentru un act artistic. Muzica pe care o cantam este proiectia preferintelor noastre si reprezinta un numitor comun pentru membrii trupei. Nu ne-am limitat la un gen si nici nu intentionam sa o facem pentru ca fiecare directie ofera perspective interesante. Si, pana la urma, orice productie reusita este formata dintr-un numar de ingrediente bine alese din diferite stiluri muzicale. La Noaptea Agentiilor veti vedea un show care va va purta prin diferite stiluri si genuri muzicale. Vrem ca lumea sa se simta cat mai bine. La sfarsitul show-ului speram sa ne crestem gasca de prieteni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Profero Bucuresti

Profero Bucuresti, afiliata la reteaua internationala MullenLowe Profero, este o agentie de digital advertising cu o experienta de peste 10 ani pe piata din Romania, atat cu branduri locale, cat si... vezi detalii »

MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related