Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Bricolaj/Mobila si Home Care in online in martie 2014

Top fbMonitor: cele mai vizibile branduri de Bricolaj/Mobila si Home Care in online in martie 2014

Sectorul Bricolaj/Mobila a generat in luna martie a acestui an aproape 4.000 de aparitii in online, cu 34% mai multe ca in luna februarie 2014, si un viewership de peste 7 milioane. Vizibilitatea sectorului a crescut fata de luna precedenta in presa online cu putin peste 35%, pe bloguri si forumuri cu 17%, iar pe retelele sociale cu putin peste 38%. Topul lunar al celor mai vizibile branduri pe Facebook este realizat de fbMonitor, platforma de monitorizare si analiza a paginilor de Facebook lansata de TreeWorks, si acopera 24 de categorii de branduri.

 

Topul vizibilitatii brandurilor de Bricolaj/Mobila in online, in functie de expresiile folosite de utilizatori pe toate canalele analizate, este condus in luna martie de Dedeman, OBI si Praktiker.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


TreeWorks

Cu o experienta de peste 10 ani, TreeWorks este o companie specializata in crearea de prezente online si solutii web complexe, numarand peste 200 de proiecte realizate pentru clienti romani si straini. Principala... vezi detalii »

Companii

SectiuneBranded


Related