Rebranding-ul ambalajului SPOR, realizat de Graffiti BBDO

Rebranding-ul ambalajului SPOR, realizat de Graffiti BBDO

La 15 ani de la lansarea SPOR in Romania, produsele primesc un nou design de ambalaj, realizat de Graffiti BBDO, anunta un comunicat din partea Zaga Brand. Procesul de rebranding al ambalajul SPOR a durat aproximativ 6 luni, timp in care au fost analizate peste 20 de propuneri primite de la 4 agentii de publicitate participante la pitch.

Intr-o prima etapa, produsul disponibil in noul ambalaj va fi vopseaua lavabila de 15L pentru interior, insa va fi extins in timp pentru toata gama SPOR.

In comunicat se precizeaza ca noul design integreaza in aspectul ambalajelor de produs culori, fonturi si elemente grafice care inspira vitalitate si energie. Noul ambalaj evidentiaza prin intermediul culorilor avantajele competitive ale brandului SPOR: alb premium, aplicare usoara, fara stropire, superputere de acoperire, nuantare computerizata cu IRIS ColourSystem.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related