GolinHarris Bucuresti si Rogalski Damaschin, premiate la SABRE Awards 2014

GolinHarris Bucuresti si Rogalski Damaschin, premiate la SABRE Awards 2014

Pe 20 mai, in cadrul Galei SABRE Awards 2014, GolinHarris Bucuresti a castigat Gold la categoria Divertisment, iar Rogalski Damaschin Public Relations a fost premiata cu Gold la categoria Public Affairs.

Proiectul care le-a adus premiul celor de la GolinHarris este campania de lansare a serialului Vikingii, creata pentru HISTORY Channel, arata un comunicat emis de agentie. Campania a inclus un endorser dedicat (Cosmin Tudoran de la Ca$$a Loco), teasing si amplificare in social media, stunt stradal, evenimente, concursuri si vizite la radio.

"Lansarea Vikingii a fost unul dintre proiectele mele preferate din anul ce-a trecut. L-am tuns pe Cosmin Tudoran ca pe un viking, am mancat si am dansat pe ritmuri nordice, iar Magheru a fost luat cu asalt de o gasca de vikingi veseli. Aur la SABRE inseamna o noua recunoastere a creativitatii si rezultatelor exceptionale pe care le-a avut aceasta campanie, condusa exemplar de o echipa de oameni pasionati", a declarat Hortensia Nastase (Managing Partner, GolinHarris Bucuresti).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Golin Romania

Golin este singura agentie de PR din Romania care a castigat, pentru patru ani la rand, titlul de Agentia #1 in topul Biz PR Awards, iar in 2018 premiul pentru Creativitate in PR si doua premii pentru... vezi detalii »

Festivaluri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related