Contentul in online, viralele si performance marketingul, pe lista temelor de discutie de la ICEEfest

Contentul in online, viralele si performance marketingul, pe lista temelor de discutie de la ICEEfest

Pe 12 si 13 iunie, toate discutiile despre online si marketingul digital duc la ICEEfest. Printre cele mai importante teme tratate in cadrul evenimentului se numara creatia in online si viralul video, contentul in contextul digital, relatia dintre e-commerce si performance marketing, programmatic training.

Despre creatie si viral video vor vorbi ZOO (agentia de creatie din cadrul Google), Sid Lee, Effective Brands, DigitasLBi, Achtung!, Branderati, The Comms Lab sau Akestam Holst. Cateva dintre campaniile spectaculoase care vor fi dezbatute la ICEEfest puteti vedea aici. La finalul festivalului, in cadrul Viral Movie Night,  Andi Moisescu, Mihai Bendeac, Mihai Bobonete si Raul Gheba vor analiza la modul serios umorul tip YouTube.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


ThinkDigital

ThinkDigital este una dintre cele mai mari retele de servicii media online din Europa de Est si de Sud, cu birouri in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Ungaria si Albania. Sales house, regie de vanzari, digital... vezi detalii »

Pozitii

SectiuneRelated