3 proiecte jurnalistice vor descrie realitatea violentei domestice in Romania, prin programul Bursele Superscrieri/Avon

3 proiecte jurnalistice vor descrie realitatea violentei domestice in Romania, prin programul Bursele Superscrieri/Avon
Castigatorii Burselor Superscrieri/Avon in 2014

Fundatia Friends For Friends si Avon Romania au anuntat in cadrul evenimentului CSR4WOMEN castigatorii Burselor Superscrieri/Avon. Programul, realizat sub umbrela programului Premiile Superscrieri, a inceput in luna aprilie, oferind 3 burse in valoare de cate 1000 de euro unor propuneri de materiale jurnalistice complexe pe tema violentei domestice. Pana la sfarsitul lunii august urmeaza faza de realizare a materialelor propuse, cand bursierii vor avea parte de sesiuni de mentorat tinute de Mona Dirtu, informeaza un comunicat din partea Fundatiei Friends For Friends.

Cele 3 echipe care vor primi finantare pentru realizarea materialelor lor sunt formate din: jurnalista Lina Vdovii si fotograful George Popescu - pentru proiectul "Ordinul de protectie. Instrumentul victimei sau al agresorului?", cu publicare pe Casa Jurnalistului, jurnalista Elena Stancu si fotograful Cosmin Bumbut - pentru proiectul "Fara antecedente penale", cu publicare in Esquire Romania, si jurnalistele Ana Maria Ciobanu si Oana Sandu impreuna cu artista vizuala Solene Cesbron - pentru proiectul "Harta violentei domestice; narativ", cu publicare in Decat o Revista.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Sectiune



Branded


Related