Creeaza designul noului pachet DERO cu prospetimea din inima Romaniei curate

Creeaza designul noului pachet DERO cu prospetimea din inima Romaniei curate

DERO si IQads ii provoaca pe cei mai inspirati dintre profesionistii si pasionatii de design sa creeze noul ambalaj DERO cu prospetimea din inima Romaniei curate, in cadrul unei competitii care le pune imaginatia in miscare, gazduita pe The Creator: DERO e al tau.

DERO crede in prospetimea din inima Romaniei curate, adica in partea frumoasa a locurilor, in amintirile dragi ale oamenilor si in gandurile proaspete si mereu vii ale romanilor. Si pentru ca vrem ca romanii sa stie ca detergentul lor le recunoaste bucuriile, aspiratiile si identitatea ii chemam sa creeze noul ambalaj DERO.

Ai inteles deja: vorbim cu tine. Asa ca iti spunem direct: DERO va imbraca haina proaspata creata de tine in cadrul competitiei si te va premia, in doua etape. La final, lucrarea castigatoare va deveni noul ambalaj al unuia din sortimentele DERO distribuit in toata tara.

Suntem siguri ca ai deja un gand in inima despre ce inseamna prospetimea Romaniei tale curate, asa ca da-i forma si culoare si  inscrie pana pe 7 iulie una sau oricate creatii. Pentru mai multe detalii despre competitie, iti vin in ajutor regulamentul si sugestiile de pe site. Citeste cu atentie brieful inainte de a incepe creatia si foloseste-te de kit-ul de inscriere pentru a-ti pune ideile pe ambalaj.

In prima etapa a competitiei, prin votul profesionistilor si al publicului de pe platforma The Creator, vor fi alese cele mai bine clasate 10 lucrari finaliste. Fiecare va fi premiata cu 1.000 de lei si va fi promovata online si offline.

In a doua etapa, fiecare din cele zece lucrari finaliste va fi implicata intr-un proces de adaptare tehnica la cerintele specifice gamei de ambalaje DERO si va fi apoi prezentata spre votare publicului larg. Marea castigatoare in cadrul etapei finale va fi premiata cu 4.000 de lei si va constitui directia vizuala a noului ambalaj DERO cu prospetimea din inima Romaniei curate.

Mai multe detalii despre competitie, regulament si inscrieri gasesti pe site.

Arata-ne Romania ta proaspata si curata!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related