Leo Burnett & Target semneaza noua campanie Bergenbier Fresh

Leo Burnett a lansat o noua campanie pentru Bergenbier Fresh, care invita prietenii sa redescopere bucuria de a impartasi povesti frumoase si sa experimenteze senzatia racoritoare oferita de Bergenbier Fresh. Campania comunica toate cele trei variante, Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit si Bergenbier Fresh Grapefruit fara alcool, arata un comunicat emis de grupul Leo Burnett.

Campania include doua spoturi TV, o componenta online, materiale dedicate la punctele de vanzare, executii outdoor, dar si activari care includ van-ul Fresh din spot.

"Se spune ca prietenii iti stiu toate povestile. Dar prietenii adevarati le-au si trait alaturi de tine. Tocmai pentru a-i incuraja sa isi traiasca povestile frumoase, Bergenbier Fresh este alaturi de prietenii care isi urmeaza oriunde si oricand bucuria de a fi impreuna", a declarat Irina Becher (Creative Director, Leo Burnett & Target).

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related