BDR Associates comunica pentru Academia de Fotbal deschisa de Atletico de Madrid in Romania

BDR Associates comunica pentru Academia de Fotbal deschisa de Atletico de Madrid in Romania

Agentia de comunicare strategica si relatii publice BDR Associates Communication Group a fost solicitata de catre Regal Sport Club Bucuresti pentru a oferi serviciile de comunicare, relatii publice si public affairs in promovarea clubului pe piata romaneasca. BDR Associates a organizat primul mare eveniment al clubului, prilejuit de semnarea oficiala la Bucuresti a acordului de colaborare intre Atletico Madrid si Regal Sport Club Bucuresti pentru infiintarea in Romania a Academiei de Fotbal Atletico de Madrid, potrivit unui comunicat emis de agentie.

La eveniment au participat peste 20 de canale de presa, printre care 7 televiziuni ce au difuzat stirea in prime time. Obiectivul BDR Associates este sa contribuie la promovarea Academiei nou infiintate in Romania, precum si sa informeze publicul larg, autoritatile din domeniu, alte audiente interesate despre acest parteneriat ,incheiat in conditii de exclusivitate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related