[YouTube Romania Ads Leaderboard] -Top 5 reclame video preferate de romani pe YouTube in luna iulie

[YouTube Romania Ads Leaderboard] -Top 5 reclame video preferate de romani pe YouTube in luna iulie

Trei spoturi internationale si doua locale formeaza topul din luna iulie a celor mai vizionate reclame de pe Youtube in Romania. Clasamentul este generat pe baza vizualizarilor realizate de utilizatorii de YouTube din Romania in luna precedenta, urmarind mai multi indicatori relevanti, precum numarul vizualizarilor din Romania, rata de vizualizare (timpul mediu vizualizat dintr-o reclama) si raportul dintre vizualizarile organice si cele platite. YouTube Romania Ads Leaderboard este un top lunar, publicat de IQads.

Pe primul loc gasim continuarea reclamei care s-a aflat in luna iunie in fruntea clasamentului, GALAXY11 – The Match Part 2. Un spot SF de la Samsung care prezinta duelul dintre niste extraterestrii si cei mai cunoscuti fotbalisti ai lumii. Agentia de media: Starcom MediaVest Group.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Starcom MediaVest

Agentia Starcom MediaVest Group este parte din cea mai mare retea de media din lume, SMG Worldwide, si din grupul de comunicare Leo Burnett. Infiintata in 2000, Starcom este prima agentie de media din Romania... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune

DictionarBranded


Related