[Tinerii din agentii - GMP Advertising] "Dragi clienti, puneti voi puncte-puncte, da?" i-a scapat lui Seba Romano intr-o intalnire

[Tinerii din agentii - GMP Advertising] "Dragi clienti, puneti voi puncte-puncte, da?" i-a scapat lui Seba Romano intr-o intalnire

Doamne doamne, tocmai la ultimul tanar de agentie sa ma ia emotiile in halul asta; cautam "sebastian romano" si gaseam numai argentinieni. Dar am descoperit problema: domnul de 26 de ani isi zice Seba. Evrika. Seba Romano, pai asa mai venim de acasa, spun si Google si Facebook, Twitter, Linkedin si YouTube, Pinterest, SoundCloud si ceilalti consultanti ai mei.

Seba e un Copy care se joaca. Si se joaca demult, de pe vremea Volfied. Tata ma scotea din minti cand ajungea la nivelele 13-14-15, mult mai sus decat mine. El era fericit, eu plangacioasa. Ce gamer ar fi fost daca ar fi avut cu ce in tinerete. Acum cateva luni m-a pus sa ii instalez varianta pentru Windows 7. Merge, cu niste smecherii. Asta ca sa stiti ca Volfied n-a murit.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

GMP Advertising

GMP Advertising este una dintre cele mai premiate agenții independente din România pentru eficiență și creativitate. Este singura agenție românească deținătoare a două trofee Agenția Independentă a Anului... vezi detalii »

Dosare editoriale

Subiecte

SectiuneRelated