Cum ar fi sa existe o agentie de publicitate dedicata produselor si afacerilor romanesti? Raspuns materializat: INSUS

Cum ar fi sa existe o agentie de publicitate dedicata produselor si afacerilor romanesti? Raspuns materializat: INSUS

Inceputul e cel mai greu. Nicicand n-a fost rostit un cliseu mai adevarat. Dieta, sport, alimentatie, mandate de presedintie, relatii, prieteni, oameni noi, proteste pasnice in Romania, interviuri, joburi, gatit, cusut, scris articole, campanii, afaceri, mai ziceti.

Dar trebuie sa treci peste si, de acolo, vezi tu. Nu trebuie sa duci la final tot ce incepi sa faci. Bine de stiut e si cand e cazul sa te opresti, chiar daca lasi lucrurile vraiste. Am invatat asta printr-o sursa nesfarsita a intelepciunii, Pinterest-ul.

De pilda, partenerii Cosmin Cosma si Andrei Nedea erau pregatiti sa puna stop agentiei lor, care facuse primii pasi cu cateva luni in urma. Aveau clienti, dar lucrurile nu mergeau stralucit. S-au hotarat la un moment dat s-o tina inca o luna, ca doar era copilul lor. Si, pana sa expire ultimatumul, au intrat intr-un pitch pe care l-au castigat. Asa ca, in decembrie, INSUS implineste un an de existenta.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related