Lansare de banda desenata - comics.cevamarunt.ro volumul 3

Lansare de banda desenata - comics.cevamarunt.ro volumul 3

Duminica 8 martie 2015, de la ora 17:30, cafeneaua The Institute gazduieste, intr-o atmosfera relaxata, lansarea a celui de-al treilea volum de banda desenata comics.cevamarunt.ro in prezenta celor patru autori si a comunitatii creative din Bucuresti.

Cel de-al treilea volum comics.cevamarunt.ro contine 120 de comicuri, fiecare spunand propria poveste. Lansarea coincide si cu aniversarea a sapte ani de proiect, si cu acest prilej toate cele trei volume de comics vor putea fi cumparate in formatul clasic, dar pe un suport la o calitate superioara.

Evenimentul va fi prezentat in vorbele de duh ale autorilor acompaniati pe alocuri de visuals, o sesiune de live drawing si stickere din belsug. Gurmanzii comicosi se vor putea bucura si de cooking tematic prin biscuiti in forma personajelor din comicuri.

De-a lungul celor sapte ani, echipa proiectului comics.cevamarunt.ro a lansat saptamanal comicuri creandu-si un loc in industria incipienta de comics din Romania ajungand la un total de peste 700 de comicuri traduse in peste 1500 de cadre.

Comicurile au fost prezente in expozitii precum Galeria Muzeului Benzii Desenate, Benzile desenate – inainte si dupa ’89. Finisajul expozitiei Arta benzii desenate, dar si in cadrul East European ComicCon, Festivalului de Banda Desenata de la Angouleme, 24Hours Comic, Salonului International de Benzi Desenate Sibiu, Bucuresti Comic Fest, Salonului de Benzi Desenate Constanta.

Autorii albumului de banda desenata sunt Toma Alexandru si Sergiu Floroaia, secondati de Paul Alexandru si Dan Crisan. Toma si Sergiu sunt comedianti de stand-up, amandoi fiind invitati la Specialul de Comedie realizat si difuzat de canalul TV Comedy Central Extra in 2013 si 2014.

Toma este grafician si ilustrator de meserie, implicandu-se constant in proiecte creative cum ar fi o serie de comicuri tematice dedicate lui Matei Aslan, un precursor al ilustratiei comice romanesti, a semnat articole in Dilema Veche si este autorul benzii desenate Questions of size.

Sergiu este co-prezentator al matinalului Kiss FM, a scris articole pentru Playboy Romania si FHM, si a castigat premii precum Words to Live By al comediantului Gene Perret, Cel mai bun Viral la Internetics 2014 cu Cine sunt Sergiu si Andrei?, Premiul Juriului la Grand Spoof 2013 pentru Cahfu si Cel mai bun Viral la Webstock 2012 cu Ma-ta are cratima.

comics.cevamarunt.ro este o platforma creativa de comicuri saptamanale in stilul explosm.net, smbc-comics.com sau kindofnormal.com/wumo si promoveaza importanta benzii desenate pe o piata incipienta cum este cea din Romania.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Festivaluri

Subiecte

SectiuneBranded


Related