S-au deschis urnele de vot pentru Grand Spoof 2012

S-au deschis urnele de vot pentru Grand Spoof 2012

80 de lucrari finaliste asteapta sa fie votate in cadrul singurei competitii de parodiat reclame din Romania, pe platforma The Creator. Pasionatii de publicitate au avut 4 saptamani la dispozitie sa isi inscrie lucrarile, urmand ca pana pe 8 august sa aiba loc perioada de votare, care va decide castigatorii celor doua premii puse in joc la Grand Spoof, oferit de Ciuc Premium.

Autorul spoof-ului care va strange cele mai multe voturi pe pagina competitiei va fi premiat cu suma de 3.000 RON, iar cel care reuseste sa stranga pentru spoof-ul sau cel mai mare punctaj din partea juriului profesionist va fi recompensat cu suma de 4.000 RON.

Specialistii in comunicare care formeaza juriul din acest an sunt: Laurentiu Semeniuc (Senior Strategic Planner, 23 Communication Ideas); Sergiu Floroaia (One-liner Comedian); Patrick de Hillerin (Ziarist Catavencii, membru al echipei Happyfish, castigatoare la Grand Spoof 2009); Tudor Botezatu (realizator spoof "Budai Beer", locul 2 la Grand Spoof 2009); Horia Hotaran (Project Manager, Blue Idea) si Gabriela Galatanu (Group Brand Manager, Heineken Romania). Cei 6 jurati vor da note de la 1 la 10 fiecarei lucrari inscrise, iar in cazul egalitatii primele doua pozitii vor fi ierarhizate de comun acord.

Cele mai bune 10 spoof-uri inscrise la aceasta editie vor face subiectul unei proiectii ce va avea loc in cadrul ADfel, in seara de 16 august, incepand cu orele 21:00, la terasa Fabrica (str. 11 iunie, nr.50, Bucuresti).

Ce este un spoof?
Un spoof, in cadrul aceste competitii, este definit ca o parodie ce face referire la o reclama cunoscuta, folosindu-se de notorietatea acesteia pentru a servi unei alte marci, adesea inventate, sau pentru a realiza o simpla parodie. Cu toate acestea, spoof-ul nu este plagiat sau reclama comparativa (ilegala in Romania), ci recreeaza in mod original elemente care amintesc de reclama initiala, pentru a le reinterpreta si pentru a crea un nou sens.

Despre TheCreator
TheCreator.ro este platforma powered by IQads care gazduieste competitii de user-generated branded content, activand cea mai importanta comunitate creativa din Romania. Pana acum au fost organizate peste 15 competitii de design si film pe www.TheCreator.ro, pentru branduri ca: Avon, AXE, BCR, Bergenbier, Desperados, Dove, JOE, Nescafe, Puma, Yahoo!.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related